torsdag 11 maj 2017

Busiga droppar

Alltså livet är bra BUS:igt nu.. det är liksom nu  man ska se till att kitta upp sig med sina favorit BUS:ar så man har och är redo. Jag skrev häromdagen om 3 härliga brun utan sol nyheter. Idag tänkte jag tipsa om en riktigt smart uppfinning som kom för nått år sen, nämligen Brun utan sol koncentrat.

Det här är så fiffigt hörrni. Detta är något alla borde ha hemma oavsett vilken annan brun utan sol ni har men detta är oxå ypperligt för alla som inte kan ha vanlig Brun utan sol för att man kanske måste ha sin  vanliga hudcreme annars sparkar huden bak ut. Eller de som tycker de får finnar, blir feta på huden av bus eller de som upplever att de blir torra på huden av bus...etc, etc.

Det som gäller samtliga BUS- koncentrat är att man droppar ett par droppar av koncentratet i sin vanliga hudcreme eller body lotion VIPS så har man förvandlat sin vanliga hudvårs/kroppsvård till en BRUN UTAN SOL.  Är inte det smart så säg.

Dessutom, du reglerar helt själv hur mkt effekt du vill ha genom att anpassa mängden droppar i din crème. Här får ni 3 olika Brun utan sol  koncentrat som alla är lite olika. 

Vita Liberta Self Tanning Anti-Age Serum

Ett BUS-koncentrat med DHA som ger en sååå fin gyllene varm lyster. Späckad med närande ingredienser för huden ( som alltid när det kommer till Vita Liberata)  Du hittar ros, gurka och peptider som hjälper till att behålla hudhälsan på topp och dessutom verkar anti-age. Jag gillar att trots få troppar i cremen så känns det som att cremen får en extra fuktshot som håller i sig.  Kan oxå användas ensamt direkt på huden. Detta är faktiskt min favorit tackvara att den jobbar så mkt hudvardande antiage och den fina fukt boost huden får.

Egenskap som sticker ut: Antiage / fuktborst och mycket hudvårdande –  Extra bra på fina linjer, för dig som vill ha en närings boost till hudvården.

Paula Choice 365 self Tanning Concentrate 

Även här ett BUS-koncentrata som omvandlar alla ansikts- eller kroppscemer till brun-utan-sol produkter. Den superkoncentrerade formuleringen gör att kan du enkelt själv kan styra hur mycket färg du får. Det här koncentratet har en mycket lätt vattenbaserad konsistens som enkelt blandar sig med din favorit kroppscreme, lotion, eller fuktcreme för ansiktet. Passar extra bra för dig med fet hud eller mycket känslg hud. Denna är mest bara bus och inte så mkt annat. Den gör sitt jobb helt enkelt, även 100% fri från parfym.

Egenskap som sticker ut: Ultralätt formula – Extra bra på fet/problem hud och känslig hud

Clarins Golden Booster Body

Sist men absolut inte minst bjuder jag på Clarins härliga droppar. Koncentrerade brun-utan-sol droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt för en naturlig ”solbrun look ” året om. Dessa ger även fin lyster tack vara återfraktande effekten av aloe vera.  Precis som de andra mycket enkel att använda och ger snabbt ett jämnt resultat Denna ska du ej använda  ensam.

Egenskap som sticker ut: Lyster och återfuktning – Extra bra på fuktfattig hud





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar